Home » Lajme, Vendore » Zyra për të rinj e Komunës së Preshevës: NJOFTIM

Zyra për të rinj e Komunës së Preshevës: NJOFTIM

 

 

 

 

 

 

Komuna e Preshevës

Zyra Për të Rinj

13.08.2012

P r e sh e v ë

 

NJOFTIM

 

Zyrës për të rinj të Komunës së Preshevës, me rastin e paraqitjes në konkursin  “Qyteti i të rinjve 2012”, ngjarje e organizuar nga ana e Iniciativës qytetare në partneritet me një numër të madh të organizatave vendore e ndërkombetare, si Ministria e Rinise, OSBE,Kombet e Bashkuara,Delegacioni Evropian, USAID, NALED,ISC, këtë vit i ndahet çmimi kryesor si “Qyteti i të rinjve 2012” në kategorinë e vetqeverisjeve lokale për ndarjen e hapsirave publike, iniciativave rinore  në bashkësi.

Në pranimin e çmimit prezent ishin Kryetari i komunës së Preshevës Ragmi Mustafa dhe përfaqësuesi i zyrës për të rinj Avni Aliti.

Komuna e Preshevës vitin e kaluar në kuadër të projektit të mbështetur nga ana e programit të Kombeve të Bashkuara PBILD, ka ndarë një haspirë për Klubin për të rinjë, ku me ndarjen e këtij çmimi  i vërtetohet kontributi i përgjithshëm në përmirsimin e pozitës së të rinjve në nivelin lokal, njëherit ky çmim është  inkurajim që në të ardhmen të punohet edhe më shumë në ngritjen dhe përmirsimin e pozitës së të rinjve.

Urime të gjithë të rinjve të Komunës së Preshevës, çmimin “Qyteti i të rinjve 2012”.

 

Ilir Sadriu

Bashkëpuntor i Zyrës

filme porno
xnxx
xxx
xxx

One Response

  1. lugina thotë:

    Mirenjohje qe po e ndihmojne serbin me e zbraze luginen nga te rit.

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch