100€ shpërblim për çdo gabim drejtshkrimor!

Read Time:57 Second

Njoftimi për fushatën

Qendra për Edukim dhe Përparim në bashkëpunim me Ministrinë e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë të Republikës së Kosovës, ka hartuar Fjalorin e madh të gjuhës shqipe me 300.000 faqe A4.Para se të festojmë duam të sigurohemi që sa më pak ose asnjë gabim i vetëm të mos mbetet në këtë vepër të rëndësishme shkencore mbarëkombëtare.Andaj, ftojmë të gjithë përdoruesit e Kullës së shqipes,veçanërisht gjuhëtarët, por jo vetëm ata, që të raportojnë gabimet drejtshkrimore që mund të hasin. E ne marrim përsipër që për çdo gabim të raportuar të japim 100€ shpërblim, sipas kritereve të shpjeguara në faqen GjuhaShqipe.com.
Për të qenë të informuar e për të ditur në hollësi çdo gjë rreth kësaj fushate, ju ftojmë t’i lexoni këto dokumente në internet:

Rregullat e pjesëmarrjes!

Këshillat e anëtarëve rreth fushatës!

Lista e fituesve të shpërblimit! 

Njoftimin e plotë për publikim mund ta gjeni duke klikuar butonin.

Më shumë për këtë!

Faleminderit për përkrahjen dhe mirëkuptimin tuaj. 

Lulëzim Shishani, drejtor

Qendra për Edukim dhe Përparim

info@gjuhashqipe.com

+383 44 197 474

Adresa jonë për komunikim është: info@gjuhashqipe.com

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Ferit Hoxha: Gërvallës iu mohua fjalimi në gjuhën shqipe
Next post DOLI NGA SHTYPI LIBRI 500 VJETORI JUBILAR I MBRETËRISË SË SUEDISË (1523-2023) DHE 15 VJETORI I REPUBLIKËS SË KOSOVËS (2008-2023)