Pas raportimit nga ana e drejtorit për punë të inspekcionit dhe drejtoratit për të hyra publike, kryetari I komunës së Preshevës bashkë me ndihmësat e tij dhe anëtarët e këshillit komunal kanë diskutuar në mënyrë të detajuar për këto pika duke nxjerrë edhe konkluzionet përkatëse. Në bazë të konkluzioneve drejtoratet në fjalë kanë marrë obligimet e duhura për të përfunduar të gjitha aktivitetet gjatë periudhës verore ku sipas zotit Mustafa do të bëhen inspektime në të gjitha lokacionet. Në këtë mënyrë do të obligohen tatim paguesit të kryejnë oblogimet ndaj administratës komunale. Sipas kryetarit të komunës Ragmi Mustafa në këtë ,bledhje janë shqyrtuar edhe kërkesat e personave fizik dhe juridik .

RTV Presheva

Lini një Përgjigje

Previous post Kufomat e tre shqiptarëve nga Gjilani që u zhvarrosën ditë më parë nga varrezat e qytetit të Preshevës, në mënyrë solemne janë varrosuar në varrezat e dëshmorëve në Gjilanit
Next post Komuna e Bujanocit këtyre ditëve po përballet me problemin e hudhjes së mbeturinave, pasi një gjë e tillë nuk po lejohet nga banorët serb të bashkësis lokale Rakovac
Translate »