-30 vjetori i gjeneratës së maturantëve të vitit shkollor 1980 /1981, të Gjimnazit „Skenderbeu „ në Preshevë
.

 

 

 


Më 24.06.2011 (e premte), do të organizohet takimi i maturantëve të gjeneratës së vitit shkollor 1980/1981 të Gjimnazit „Skenderbeu“ në Preshevë.

 

 

Takimi do të filloj në ora 17.00 me grumbullimin në oborrin e shkollës. Do të vazhdoj me vizitën objektit të shkollës, mbajtjen e orës me kujdestarët e klasës etj, si dhe darkës së përbashkët në restorant „Europa 2“ në Preshevë.

 

 

 

 

 

Për informata më të hollësishme në telefonat: 017 661-243,  661-246, 063456071,   0628254350,    0638434417.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Në Preshevë                                                          Nga këshilli organizativ
12.05.2011

 

Lini një Përgjigje

Previous post Këtë të shtunë është zhvilluar turneu i II-tw ndërkombëtarë i karates Presheva Open 2011
Next post SINDROMI I HARRESËS – Kur Riza Halimi, nuk beson në ndryshimin e kufijve e as të ndarjes së partisë së tij?!
Translate »