LËVIZJA KOMBËTARE SHQIPTARE
Albanian National Movement
orhan_rexhepi@live.com
Preshevë

TË BURGOSURIT KËRKOJNË TË VIZITOHEN
Nga Gjykata e qarkut në Beograd ka ardhur një shkresë e nënshkruar nga Kryetarja e Trupit Gjykues Snezhana Nikoliq Garotiq, e bashkëshoqëruar me kërkesat me shkrim nga Të Burgosurit Shqiptarë, drejtuar Orhan Rexhepit, Nënkryetarit të Kuvendit komunal të Preshevës, për ti vizituar ata në Burgun qendror të Beogradit.

Orhan Rexhepi, menjiherë dje ia ka kthyer përgjigjen Kryetares së Trupit Gjykues, gjithashtu me shkrim, se këtë javë do të shkojë ti vizitojë të Burgosurit Shqipatrë të Komunës së Preshevës në Burgun e Beogradit.05. 7. 2011
Preshevë
Info-LKSH

Several years ago, a north carolina father destroyed his daughter’s www.topspying.com laptop over her rants on social media

Lini një Përgjigje

Previous post Në aksident trafiku humb jetën Feimi S. nga Maqedoni
Next post Kryetari i komunës së Preshevës Ragmi Mustafa – përshëndet arritjen e marëveshjeve në mes palës Kosovare dhe Serbe
Translate »