LËVIZJA KOMBËTARE SHQIPTARE
Albanian National Movement
orhan_rexhepi@live.com
Preshevë
 
TË BURGOSURIT KËRKOJNË TË VIZITOHEN
       
Nga Gjykata e qarkut në Beograd ka ardhur një shkresë e nënshkruar nga Kryetarja e Trupit Gjykues Snezhana Nikoliq Garotiq, e bashkëshoqëruar me kërkesat me shkrim nga Të Burgosurit Shqiptarë, drejtuar Orhan Rexhepit, Nënkryetarit të Kuvendit komunal të Preshevës, për ti vizituar ata në Burgun qendror të Beogradit.
 
       
Orhan Rexhepi, menjiherë dje ia ka kthyer përgjigjen Kryetares së Trupit Gjykues, gjithashtu me shkrim, se këtë javë do të shkojë ti vizitojë të Burgosurit Shqipatrë të Komunës së Preshevës në Burgun e Beogradit.
 
05. 7. 2011
Preshevë
Info-LKSH

Unless you’re willing to completely cut your teen off from social media, you can’t stop others from searching for their information but you http://besttrackingapps.com/ can monitor your teen and ensure that only appropriate content remains for others to see

Lini një Përgjigje

Previous post Kryetari i komunës së Preshevës Ragmi Mustafa – përshëndet arritjen e marëveshjeve në mes palës Kosovare dhe Serbe
Next post Akademik Idriz AJETI: Lugina e Preshevës ka qenë dhe do të jetë Kosovë Lindore
Translate »