Lëvizja e Progresit Demokratik                                                 

Rr. e Kosovës, nr.54

17520 Bujanoc

Data: 29.08.2011

 

 

PËRGËZIM ME RASTIN E FITËR BAJRAMIT

 

Zonja dhe zotërinj,

Kemi kënaqësinë t’ju urojmë Festën e Fitër Bajramit dhe Allahu ua pranoftë agjërimin dhe lutjet tuaja gjatë muajit të bekuar të Ramazanit.
Gëzim e Begati në Sofrat Tuaja.

Duke uruar t’ju kenë pranuar lutjet dhe ibadetet tuaja, ju uroj Fitër Bajramin për shumë vite. Qofshi të gëzuar gjithmonë sikur në këto ditë feste.

Urime festën e Fitër Bajramit lumturia, suksesi dhe paqja t’ju përcjellin gjatë gjithë jetës.

 NGA KRYESIA E LPD-së

Jonuz Musliu – kryetar

                                                                                                                    _______________

A law professor and author at the university spy apps of maryland told the new york times that yik yak is the wild west of anonymous social apps

One thought on “Lëvizja e Progresit Demokratik: PËRGËZIM ME RASTIN E FITËR BAJRAMIT

  1. Një vërejtje për LPD-ën dhe kryetarin e sajë Jonuz Musliun. Keni harruar ta ndryshoni adresën e Selis të Partis tuaj, ndoshta keni harruar; nuk jeni më në rrugën e Kosovës por jeni transveruar në “TËRG KARAGJORGJE PETROVICA” përmisone ma leht ju gjejn kur tju lype dikush. Bedra.

Lini një Përgjigje

Previous post Këshilli Nacional: URIME Fitër Bajrami
Next post Informatë rreth regjistrimit të studentëve në vitin e parë shkollorë 2011-2012 në Universitetet e Republikës së Shqipërisë
Translate »