Të nderuar qytetarë, me kënaqësinë më të madhe, kam nderin dhe
respektin më të plotë që t’ua urojë festën e Fitër Bajramit, ku në të
njëjtën kohë shpresojmë që të gjithë agjëruesit të marrin shpërblimet dhe
begatitë nga Zoti. Shpresojmë që edhe këtë vit shqiptarët e Luginës të
festojnë këtë festë të vëllazëruar e të unifikuar, duke treguar tolerancë e
dashamirësi në mes veti.

Gëzuar festa e Fitër Bajramit.

*Preshevë*

*
Bashkimi Demokratik i Luginës BDL*

*
Kryetar: dr. Skender Destani***

How can you tap into a local need to help teach deep advocacy, empathy, and problem solving buy essays online for www.essayclick.net

Lini një Përgjigje

Previous post LKSH: URIME FESTËN E FITËR BAJRAMIT
Next post Shoqata për Trashëgimi dhe Krijimtari Kulturore Uron Festën e Fiter Bajramit
Translate »