Me rastin e festës së Kurban Bajramit organizata joqeveritare “VËLLAZËRIMI” “HORIZONTI”,  dhe “GURI  I  ZI” nga Bujanoci kanë marrë iniciativë për t’u solidarizuar me familjet në nevojë në gjithë territorin e komunës së Bujanocit.

Organizimi jonë do të përfshijë grumbullimin e mjeteve financiare dhe shpërndarja e tyre në pako ushqimore . Në kuadër të kësajë kemi organizuar edhe nje turnir në futboll të vogël që do të mbahet më 29 dhe 30 tetor në Qendrën Sportive “RINIA” në  Bujanoc.

 

 

 

 

I lutemi të gjithë atyre që dojnë të kontribojnë në reazlimin e këtijë projketi humanitar të kontaktojnë në këto numra të telefonit mobil: 0638940976; 0621638951; dhe  0638286419

 

 

 

Ndihma juaj do të buzëqeshë shumë fytyra në ditën e Kurban Bajramit. Bëhu edhe ti pjesë e solidaritetit.     

                                

Try to avoid accusations and negative name-calling, but listen and try to piece together what is going down on utile site the playground, bus rides, or practices

Lini një Përgjigje

Previous post DIASPORA -Austriakët kundër deportimit të familjes kosovare
Next post SHHLP ndanë tre bursa për tre studentë
Translate »