OVL e UÇPMB-së njofton qytetarët e Luginës së Preshevës se në Viti me datë 21 Mars 2012 hapet Manifestimi kulturoro-sportiv FLAKADANI I Karadakut ku do të përfundoj më datë 26 Mars. Manifestimi personifikon veprën e Legjendës së maleve te Karadakut Nijazi Azemit- Komandat Mjekrra i cili ra heroikisht në krye të detyrës së komandatit të Brigadës 115 “Karadaku” . Pas rënies heroike të Dëshmorit të kombit Nijazi Azemit- komandat Mjejkrra , Brigada 115 me krenari e barti emrin e tij në betejat e zhvilluara deri në përfundim të Luftës.

Me 25 Mars në ora 12.00 do të mbahen homazhe në fshatin Kurbali, ndërsa më 26 Mars do të bëhen homazhe në Varrezat e Dëshmorëve në Viti.

Pjesmarrja e juaj nderon jetën dhe veprën e Komandat Mjekrrës.

 

 

Preshevë, 19.03.2012.                           

OVL e UÇPMB-së

Kryetar, Ramadan Ismaili

Lini një Përgjigje

Previous post 10 MILION DINARË PËR FURNIZIM ME UJË TË PIJSHËM NË TËRNOC
Next post SI PO AVULLOHEN PARATË E SHËRBIMEVE PUBLIKE?!
Translate »