LËVIZJA KOMBËTARE SHQIPTARE

Albanian National Movement

orhan.rexhepi@live.com

Preshevë
RIGJYKIMI KA FILLUAR TË ZVARRITET
Në ditën e sotme, më datë 05. 6. 2012, në Gjyqin e Qarkut në Beograd, ka vazhduar dita e katërt e RIGJYKIMIT kundër shtëtmbëdhjetë (gjashtë present në Gjykatë, njëmbëdhjetë në mungesë) djemëve Shqiptarë të Preshevës dhe Bujanocit, të akuzuar për krime lufte kundër
Serbëve, Romëve dhe ndonjë Shqiptari spiun, kinse të kryera këto në Gjilan dhe rrethinë gjatë periudhës kohore mesi i Qershorit-fundi i Tetorit 1999.

 

Sot, papritmas janë paraqitur 6 dëshmitarë, disa nga gjykimi i mëparshëm dhe disa të tjerë të caktuar të dëshmojnë për herë të parë. Të gjithë këta kishin të bënin, në radhë të parë me SHEMSI NUHIUN, por “dëshmitë” e tyre qartësuan vetëm një gjë, tentimin për zvarritjen e procesit të
RIGJYKIMIT.

 

Për nesër është paraparë të lexohen disa nga EKSPERTIZAT e ekspertëve Ligjor, të lexuara edhe gjatë Gjykimit të parë.
05. 6. 2012

Beograd-Preshevë

LKSH

Orhan Rexhepi

One thought on “RIGJYKIMI KA FILLUAR TË ZVARRITET

Lini një Përgjigje

Previous post Shefket Musliu: As 18 e as 12 këshilltar shqiptar nuk duhet të jenë jashtë “loje”
Next post KUALICION I PAQËNDRUESHËM APEL PËR UNITET NË BUJANOC
Translate »