Bashkimi Demokratik I Luginës

www.bdl-psh.info

 

Kumtesë

 

 

 

Sot më date 07.10.2012 kryetari I BDL-së  ne  funksionin e zv.Kryetarit të komunës së Preshevës priti në një takim pune  ambasadorin e Belgjikës Alain Kundycki si dhe sekretaren shtetrore të Belgjikës zonjenMaaggef de Block  , në të cilin takim  zv.ryetari I komunës sonë I njohtoi përfaqsuesit belg me problemet e shumta të qytetarëve tanë  si dhe të pushtetit lokal ,problem të cilët janë të karakterit politik, ekonomik e social,  të cilet duan zgjidhje sa ma të shpejt  për të mirën e qytetarëve tanë të Luginës.Një vend të randsishëm  në kete takim iu  kushtua edhe  problemit të   migrimit të qytetarëve tanë në perendim  kryesish ne shtetin e Belgjikës.Rame dakord se ky problem duhe zgjidhur me ndihmen e faktoroit nderkombëtar dhe qeverise duke bërë investime nga ana e investitorëve të jashtëm dhe atyre vendore, e për ta bërë këte na duhet nje stabilitet politik I Luginës si dhe angazhim serioz I qeverisë serbe , ne te kunderten dotë kemi rritje edhe ma të madhe të numrit të azilkërkuesve për në perendim.

 

Preshevë 07.10.2012                                                         Shërbimi për informim I BDL-së

Lini një Përgjigje

Previous post PUNA DHE STUDIMET PËR KULTURËN, KËNAQËSI E PËRGJEGJËSI…
Next post 365 Kishat e Shasit
Translate »