Deputeti nga radhët e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Sabri Hamiti, ka thënë se institucionet e Kosovës duhet dhe mund të bëjnë ligje që do ta lehtësonin qarkullimin e qytetarëve të Luginës së Preshevës.

 

Hamiti duke i dhënë përgjigje Muhamet Ibrahimit, të cilin e ka prezantuar si një qytetar nga Lugina e Preshevës dhe i cili përmes një letre ka kërkuar përgjigje në disa nga shqetësimet e shqiptarëve të Preshevës, ka thënë se në këtë kohë do të ishte e udhës që këtë kohë qytetarët e Preshevës të kërkonin reciprocitet me të drejtat e serbëve në Kosovë.

Rtv Presheva

Lini një Përgjigje

Previous post Takimet e Vendlindjes “Tupalla 2013”
Next post Pala kosovare pranon planin, por jo edhe ajo serbe
Translate »