Nga Arta MERE .

Bonnie , (si Bonnie Taylor por në versionin brune dheshqiptare), eshte emri i artit të vogëlushes Valbona Dushajqë i ka hyrë aventures ambicioze përtërrëmbyertitullin e fëmijës më të bukur belg nën patronazhin e konkursit Top Model Kids Belgium.

Konkursi në fjalë është një kompani franko-belge e angazhuar në botën e spektaklit dhe të skenës e vendosur në qytetin sharmant të San Tropez, Francë.

Bonnie , e lindur në Bruksel është 12 vjeçe dhe sapo ka filluar shkollën e mesme. Nxënëse e shkëlqyer me një preferencë për matematikën dhe shkencat, ajo që e vogël ka ndjekur një seri kursesh, private apo jo, si per piano, teater, pikture, hip hop dance etj.

Adriana Karembeu e Jeremy Urbain janë dy nga emrat permanente që bëjnë pjesë në prestigjin e këtij spektakli pa harruar pjesëmarrjen e drejtëpërdrejte të artistëve më tërinj e më të shitur të botës së spektaklit Europian dhe jovetëm kaq.

 

çuditerisht familja n’a thotë që ajo është shumë konstante në vizionin e saj për të ardhmen. Realisht që e vogël ajo dëshiron të bëhët mjeke dhe konkretisht pediatre. Arti dhe bota e spektaklit për të duken të jenë një hoby.

E jëmashton : « duke qënë se Valbona është fëmijë i vetem dhe se ne kemi qënë gjithmonë shumë të ngarkuar, jemi përpjekur që vajza të përdorë artin (të bukurën ) për të sociabilizuar dhe realisht që në moshën 5 vjeç Bonnie ka marrë pjesë në projekte të ndryshme artistike në Bruksel.  Po ashtu duke qënë se Valbona natyralisht është shumë e mirë, pjesëmarrja në projekte të tilla ku publiku përbërës shfaqet me të gjitha huqet e tij, është një mënyr eludike për t’a përgatitur për jeten ».

Bonnie ka kaluar pjesën e parë të skeptaklit dhe po përgatitet për skeptaklin e gjysëm finales që do të zhvillohet me 09 shkurt 2014.

Lini një Përgjigje

Previous post FHKL – të parandalojmë shpërnguljen e shqiptarëve nga Lugina e Preshevës
Next post Zgjedhjet parlamentare në Luginë – FRESKOHEN EDHE ME NJË LISTË TË PAVARUR NGA SHOQËRIA CIVILE
Translate »