Home » Archive for 7 Janar, 2018

Zgjedhjet lokale në Preshevë do të përsëriten në vendëvotimin 5 në qytet dhe në fshatin Caravajkë

Pas mbajtjes së zgjedhjeve më 24 dhjetorë 2017, komisioni komunal zgjedhorë, pas ankesave të PDSH-së dhe PVD-së, për parregullsi në gjashtë vendëvotime, kishte vendosur që zgjedhjet të përsëriten në vendovotimet 2,4,5,7,8 dhe 16. Arsyeja e këtij vendimi ishte se në të gjitha këto vendvotime, në kutit e votimit u gjenden më tepër vota se sa kishte votues e që automatikisht... 

JU, O BURRA, DJEM E VASHA, PAÇI JETË TË GJATË E SHËNDET, PAÇI VULLNET TË PËRBASHKUAR SI GRUSHT PËR TË MIRËN E TË DREJTËN TONË…

Nga prof. Halil Mulaku Kryetar i SHOQATËS SË VETERANËVE TË ARSIMIT  “Hasan Prishtina” – Vushtrri (SHVA)   Për: Shoqatëne Shkrimtarëve dhe Artistëve Shqiptarë ”Papa Klementi XI Albani”, në Suedi, Vushtrri, 10.11.2017 Shumë i rëndësishmi, i respektuari shok e mik Hysen Ibrahimi, si dhe të gjithë anëtarët e Kryesisë së Shoqatës së Shkrimtarëve dhe Artistëve Shqiptarë... 
© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch