Home » Archive for 5 Qershor, 2018

Në 20 vjetorin e aksionit “Për pavarësinë e Kosovës”, të organizuar “kur shqiptarët ende ishin bashkë*”

Muhamet Shatri *Pjesën e titullit nën thonjëza e huazova nga një shkrim i Shemsi Rukovcit, ish-nxënësi im dhe pastaj veprimtar i shquar i LDK-së dhe i Fondit të Trepërqindëshit në Suedi. Prolog Prej10 qershor deri me 10 korrik të vitit 1998 në Suedi, sikundër edhe ne mbarë diasporën shqiptare, u zhvillua aksioni “Për pavarësinë e Kosovës”. Kjo me jep rast qe nëpërmjet... 
© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch