Home » Archive for 6 Qershor, 2018

Pjesëmarrësit zgjedhin strategjitë

Ali Hertica Politikë burokratike , qasje teorike e politikave publike që thekson bisedime të brendëshme brenda shtetit. Qasja politike burokratike argumenton se rezultatet e politikave rezultojë nga një lojë e bisedimeve mes një grupi të vogël, të vendosur të shumë aktorëve qeveritarë siq ka Kosova e mjerë. Këta aktorë vijnë në lojë me preferencat e ndryshme të gënjeshtrave... 

Apo po i bie në mënd pushtetit dhe politikës në Kosovë për 10 dhe 12 Qershorin

Nga Skënder S.KAPITI Jemi në Qershor. Qershori ka dy ngjarjet më të mëdha monumentale në historinë moderne shqiptare . Ka 10 Qershorin e vitit 1878 të Lidhjes Shqiptare të Prizrenit, ngjarja më madhore shqiptare e cila njohu ndërkombëtarisht egzistencën e Kombit shqiptarë dhe e shtroi detyrimisht problemin kombëtar shqiptar për zgjidhje.  Lidhja e Prizrenit  lindi dhe nxiti Rilindjen... 
© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch