Home » Archive for 4 Dhjetor, 2018

Fituesit e Festivalit Letrar për të Rinj “Tirana 2018”

Elona Zeraliu – Çmimi i Parë në Ese për krijimin “Harta e zhubrosur”. Çmimi iu dorëzua nga gazetarja Arta Marku Qëndro (anëtare e Jurisë së Festivalit). Behar Jacaj – Çmimi i Parë në Prozë për krijimin “Gjama e Gjamës!”. Çmimi iu dorëzua nga shkrimtari Ylljet Aliçka (anëtar i Jurisë së Festivalit) . Oriada Dajko – Çmimi i Parë në Poezi për krijimin... 

POLITIKANË TË TIRANËS, MJAFT MË ME ANTIKOSOVARIZËM

Nga Skënder Sadri KAPITI Duhet të kini shumë kujdes  Ju politikanët e Kosovës, se problemi kombëtar i shtetit kosovar, konsolidimi juridik, demokratik, i pavarësisë  dhe  i njohjeve, si  dhe i antarësimit në OKB, NATO dhe i integrimit në BE nuk zgjidhen nga politika e Tiranës dhe as nga një person i vetëm i politikës e pushtetit në Kosovë, qoftë ai edhe Kryeministër apo President... 

Deputetë të Parlamentit Evropian kërkojnë heqjen e vizave për Kosovën pa vonesë

Pak ditë para mbledhjes së Këshillit të Evropës, 22 anëtarë të Parlamentit Evropian nga grupe të ndryshme politike i kanë dërguar letër të hapur presidentit të Këshillit të Evropës Donald Tusk dhe përfaqësuesit permanent të Austrisë, Nikolaus Marschik, përmes së cilës kërkojnë heqjen e vizave për Kosovën pa vonesë. Ata i bëjnë thirrje Këshillit të caktojë një votim... 
© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch