Home » Archive for 26 Dhjetor, 2018

Urimi Shoqatës “Trojet e Arbrit“ me rastin e festës së Krishtlindjes

Shoqata e Intelektualëve Shqiptarë “Trojet e Arbrit“ ju uron të gjithë shqiptarët katolikë anë e kënd trojeve shqiptare festën e madhe të Krishtlindjes.Kjo festë lë të ju shërbej shqiptarëve që të tregojnë në mes vete vëllëzerinë shqiptare që ka qenë dhe është gjithmonë e fortë dhe bujare.Urojmë që kjo festë e Krishtlindjeve të shërbej si urë lidhëse në... 

Pavarësia, Shtetësia dhe Integrimi i Kosovës janë të pasfidueshme sepse kane garancinë e SHBA

Nga Skënder Sadri KAPITI Ndërkombëtarizimi i problemit të formimit të Ushtrisë së Kosovës nxori në pah dhe në dritë ata se kush janë miqtë dhe aleatët e vërtetë të shqiptarëve dhe të Kosovës. Pse në Bruksel , në BE ka akoma jo pak zëra kundër Kosovës!? Qarqe, politikanë madje edhe politikanë të profilit të lartë në BE , të NATO-s dhe disa shtete serbofile... 
© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch