Home » Archive for 2 Shkurt, 2019

DEPUTETËT, QEVERISJET DHE DREJTËSIA NË SHQIPËRI–TURP KOMBËTAR

Nga Skënder Sadri KAPITI Parlamenti, apo më sakt politika e kriminalizuar, që do të thotë se në parlament ka individë me rekorde kriminale e korruptive, dhe po kështu përderisa prej këtij parlamenti del edhe qeverisja , do të thotë se edhe në qeverisjen qendrore por edhe ajo lokale ka plot individë me rekorde të tilla kriminale, dhe fakti tjetër që sapo ka filluar së funksionuari... 

Këshilltari i Kuvendit Komunal të Preshevës, Pajtim Rexhepi largohet nga PDSH-ja

Këshilltari i KK të Preshevës nga radhët e Partisë Demokratike Shqiptare, Pajtim Rexhepi përmes deklaratës së tij të bërë publike në profilin e tij të facebook-ut, është larguar nga ky subjekt politik, duke shkruar arsyjet e tij si në vijim: Të nderuar qytetarë të Komunës së Preshevës Siç jeni në dijeni, në prag të bisedimeve përfundimtare Kosovë-Sërbi, shqiptarët... 

Kërkesa për kompensim e Skender Jasharit në rastin e Grupit të Dobrosinit!

Kalvari i Grupit të Dobrosinit, ende nuk ka mbaruar. Të akuzuar për rastet e sulmeve të Dobrosinit, kundër policisë dhe xhandarmërisë së Serbisë, më 17 maj 2012, 28 qershor 2012 dhe 10 tetor 2012. Sulme këto të ndodhura si reagim i fundit, pasiqë Serbia më 26 dhjetor 2008, kishte arrestuar Grupin e Gjilanit( Preshevës), përkundër reagimeve shumë të fuqishme politike dhe... 
© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch