Home » Archive for 11 Korrik, 2019

CAKAJ PREZANTON PRIORITETET E KRYESISË SHQIPTARE TË OSBE-SË

Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme Gent Cakaj prezantoi në Vjenë në një fjalim në Këshillin e Përhershëm të OSBE-së, kuadrin paraprak të prioriteteve të Kryesisë Shqiptare për vitin 2020. Cakaj shpalosi se Kryesia Shqiptare e OSBE-së do të përqendrohej në prioritete përgjatë të tre dimensioneve të përcaktuara nga OSBE. “Së pari, në dimensionin... 

Cakaj: Një lajm fantastik në shërbim të shqiptarëve nga Lugina e Preshevës

Pasi mori përsipër ditë më parë financimin e plotë të Këshillit Kombëtar Shqiptar, Ministri i punëve të jashtme i Shqipërisë, z.Gent Cakaj sot ka dhënë lajmin tjetër të cilin me të drejtë ai vet e ka titulluar “ Një lajm fantastik në shërbim të shqiptarëve nga Lugina e Preshevës“, e ku njoftohet se Këshilli i Ministrave i Republikës së Shqipërisë ka vendosur marrjen... 
© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch