Home » Archive for 14 Gusht, 2019

Kërkesa e QUINT-it për dialogun: Kosova e Serbia nuk ndryshojnë qëndrim

Prishtina zyrtare u shpreh, se me Beogradin mund të dialogojnë vetëm si dy shtete të pavarura. Serbia pas thirrjes së ambasadorëve të QUINT-it, tha se do të vazhdojë të mbrojë interesin e saj kundër pavarësisë së Kosovës. Prishtina dhe Beogradi zyrtar nuk duket se do të lëvizin nga qëndrimet e tyre edhe pas kërkesës së vendeve të QUINT-it që të rinisin dialogun për... 

Kosova e lë prapa Japoninë në xhudo

Kosova ka lënë prapa Japoninë në xhudo. Sporti i xhudos ishte krijuar në Japoni në vitin e largët 1882, por shteti i Japonisë renditet në vendin e dytë, prapa Kosovës, në 10 vjetët e fundit. Në shkrimin e publikuar nga JudoInside, për ‘artin e të fituarit të një medaljeje’, përmendet ecuria impresive e Kosovës gjatë dekadës së fundit. Kosova në dhjetë... 

Komuna e Preshevës ndanë subvencione për zhvillimin e ndërmarrësisë për vitin 2019

Subvencionet për zhvillimin e ndërmarrësisë për vitin 2019 me vlerë prej 11,000,000 dinarë, Komuna e Preshevë i ndanë 72 përfituesve për ndërmarrje fillestare dhe ato ekzistuese. Raporti final https://docs.google.com/viewerng/viewer?url=https://presevo.rs/wp-content/uploads/2019/08/Raporti-final-SUBVENCIONE-P%C3%8BR-ND%C3%8BRMARR%C3%8BSI-P%C3%8BR-VITIN-2019.pdf&hl=en Lista... 
© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch