Home » Archive for 26 Gusht, 2019

Katër kandidatët për kryeministër të Kosovës që garojnë në zgjedhje, sigurojnë një mbështetje më të gjerë nga votuesit

Pozita e kryeministrit përbën figurën kryesore në zgjedhjet parlamentare në Kosovë. Andaj, të gjitha subjektet politike dhe koalicionet që garojnë në zgjedhje, përpiqen që përmes kandidates apo kandidatit të tyre për këtë pozitë, të sigurojnë një mbështetje më të gjerë nga votuesit. Aktualisht, partitë dhe koalicionet në Kosovë kanë dalë me emrat e katër... 
© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch