Home » Archive for 6 Shtator, 2019

Roli i mediave në shoqëri demokratike në Kosovë

Ali Hertica Në epokën bashkëkohore të globalizimit në rritje dhe mediatizimit, ne e përjetojmë shoqërinë tonë në të gjithë diversitetin dhe kompleksitetin e saj kryesisht përmes mediave të ndryshme. Përkundër të gjitha kritikave dhe perspektivës së fuqisë së mediave, nuk mund të mohohet se ato luajnë një rol qendror në mënyrën në të cilën ne përpiqemi të kuptojmë... 
© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch