Home » Archive for 8 Tetor, 2019

SHTKKP ME SHUMË SUKSES REALIZOI PROJEKTIN: “EDUKIMI I TË RINJVE NËPËRMJET TRASHËGIMISË KULTURORE JO TË LUAJTSHME DHE PREZENTIMI I VLERAE TË TRASHËGIMISË KULTURORE”

/Projekti u realizua në fund të shtatorit 2019, me rastin e shënimit të Ditës Kombëtare të trashëgimisë kulturore shqiptare, më 29 shtator/ Shkruan : Xhemaledin SALIHU, profesor Gjatë realizimit të projektit : : “Edukimi i të Rinjve nëpërmjet trashëgimisë kulturore jo të luajtshme dhe prezentimi i vlerave të trashëgimisë kulturore” u organizuan këto aktivitete: 1.Organizimi dhe... 

Opinion: Tronditet dhe ndëshkohet establishmenti politik në Kosovë

Nga Skënder Sadri KAPITI Votuesi inteligjent në Kosovë ndëshkoi ashpër establishmentin e vjetër politik. Me 6 Tetor 2019 votuesit në Kosovë ndëshkuan ashpër me votë elitën politike të keqe, të kriminalizuar, të korruptuar, antipublike dhe të papërgjegjshme; ndëshkuan mafio-oligakinë politike që kishte kapur shtetin, që kishte bllokuar sistemin dhe integrimin. Dhe kjo ndodhi... 

“Hanxhiu” dhe vetëvrasja politike me paramendim e L(ut)DK-së

Shkruan: Nehat Hyseni Humbja e zgjedhjeve të parakohëshme parlamentare të 6 tetorit 2019 nga LDK, me një diferencë minimale nën një përqind nga Vetëvendosja, realisht paraqet leksion historik për këtë, por dhe për të gjitha subjektet politike të Kosovës.Cili ishte mesazhi popullor i këtyre zgjedhjeve?Mesazhi kryesor i votuesve kosovarë konsistonte në zemërimin popullor,... 

Sot votuesve në Kosovë u duhet: pjekuria demokratike , maturia dhe kryesorja pjesmarrja në votim

Nga Skënder Sadri KAPITI Sot qytetarët e Kosovës u drejtohen kutive të votimit për të zgjedhur përfaqësueit e tyre në parlament. Këtë ditë shqiptarët e Kosovës duhet ta konsiderojnë si ditë feste. Dhe festa që të shkojë mirë ata duhet të tregojnë pjekuri demokratike, që do të thotë që zgjedhjet të jenë të ndershme, paqësore dhe të lira; që të mos ketë kurrfarë... 
© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch