Home » Archive for 23 Tetor, 2019

Ndahen subvencionet për bujqësi në Preshevë

Këshilli Komunal aprovoi listën e përfituesve të subvencioneve në bujqësi,blegtori dhe bletari të propozuara nga Komisioni për bujqësi ku gjithsejt janë 194 përfitues. Mjetet për subvencionimin e bujqëve që janë të parapara me buxhet janë në vlerë prej 19.850.000dinarë, të ndara sipas sektorëve: 1.Sektori i qumështit 7.543.000 dinarë2.Sektori i mishit 1.588.000 dinarë3.Sektori... 

Vjosa Osmani : Korrigjimi i kufijëve asesi nuk do të kërkohet nga ana e Amerikës

Vjosa Osmani, pas kthimit nga Amerika, ku ajo takoi personalitete të nivelit të lartë të administrates amerikane, ka dhënë intervistë për Radio Evropa e Lirë. Në pyetjen e Radio Evropa e Lirë se parimet e dialogut me Serbinë dhe përfaqësimi i Kosovës në negociata a do të jetë pjesë e marrëveshjes qeverisëse, zonja Osmani është përgjigjur se „beson që këtu do ta kemi... 
© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch