Home » Archive for 2 Nëntor, 2019

Të krijohet Taskë Forca Kombtare Shqiptare – Amerikane

1. Te luftohet mafija -politike në trojet shqiptare. 2. Të ju ndërpritet lidhja e politikës me sherbimet antikombtare. 3. Të hetohet lidhja ndërmjet bizneseve shqiptare me ato ruso-serbe. 4. Të hetohet lidhja e organizatave te ndryshme që kanë pasur dhe kanë lidhje me strukturat sllave . 4. Të krijohet një Qeveri Kombetare gjithëshqiptare . 5. Të kthehet Truri shqiptarë... 

Mjerimi politik, pengmarrsit e të ardhmes së vendit

Në kohën e sotme mjerimi i dialogut politik ndërmjet partive politike nuk ka asnjë refleksion të arsyeshëm dhe premtues për të ardhmen dhe historinë e pritjes që ka kalitur breza të tërë për një hap drejt zgjidhjes së pazgjidhur shqiptare në Ballkan. Kosova e shikuar nën dioptrinë e diplomacisë botërore, e ndodhur mes Lindjes dhe Perëndimit, ka nevojë që një brez i... 

UDHËTIMI ME KRAHË SHQIPONJË I KOLANËS “THESAR KOMBËTAR I MËRGATËS SHQIPTARE” NË SUEDI

MSc. Albert HABAZAJ Përgjegjës i Bibliotekës Shkencore “Nermin Vlora Falaschi”, Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë dhe kryetar i Shoqatës së Shkrimtarëve dhe Artistëve “Petro Marko”, Vlorë, Albania. Mërgata e luleve shqiptare në Suedi zhvilloi një veprimtari shkencore-kulturore, në trajtën e një tryeze të rrumbullaktë në Bibliotekën Shkencore “Nermin Vlora Falaschi”... 
© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch