Home » Archive for 6 Dhjetor, 2019

Tërmeti në Durrës dhe apokalipsi i betonit dhe i lejeve të ndërtimit

Nga Skënder Sadri KAPITI Tërmeti në Shqipëri i 26 Nëntorit 2019 sidomos në Durrës në fakt nxori në dritë “apokalipsin” e lejeve të ndërtimit, të mafies ndërtimore dhe të asaj të betonit.Ky apokalips ndërtimor nxori në dritë urinë shtazarake për para dhe për fitim të mafisë së pushtetit, korrupsionit dhe të krimit të ndërtimit ku janë të përfshirë kryetarë... 

Marie Amelie Frein von Godin me Atë Shtjefën Gjeçovin botojnë në gjuhën gjermane Kanunin e Lekë Dukagjinit

Nue Oroshi Bashkëpunimi i studiueses gjermane Marie Amelie Frein von Godin me Atë Shtjefën Gjeçovin në botimin në gjuhën gjermane të Kanunit të Lekë Dukagjinit Veprimtaria shkencore e at Shtjefën Gjeçovit nuk kishte vetëm shtrirje kombëtare por ajo ka pasur rrënjët e shtrira edhe tek studimet me prestigjioze gjermane.Kjo është arritur falë bashkëpunimit profesional të... 
© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch