Home » Archive for 8 Dhjetor, 2019

Hysen Ibrahimi, rizgjedhet kryetar i Shoqatës sëShkrimtarëve dhe Artistëve Shqitptarë ”Papa Klementi XI Albani”

Aktivitet i pakursyer për të hedhur në dritë krijimet letrare dhe të mirën e dhënë për atdheun Suedi, Ängelholm, 7 dhjetor 2019 Pas një pune të mundimshme u arrit që të botohen dhjetë libra “Thesar Kombëtar i Mërgatës Shqiptare në Suedi”, përmbajtja e të cilëve është e përkushtuar kryesisht aktivitetit të pasur të mërgimtarëve tanë në këtë vend të largët. Kryetar... 
© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch