Home » Archive for 4 Shkurt, 2020

Urime Qeveria “Kurti”- si Qeveri e VETTING-ut, shpresës dhe e integrimit

Nga Skënder Sadri KAPITI Arritja e marrveshjes së Kualicionit LVV-LDK dhe formimi i qeverisë është fundi i regjimeve gjysmako-demokratike dhe korruptive të këtyre 20 viteve; është shfronësim dhe shpronësim i oligarkisë që kishte kapur shtetin dhe drejtësinë; është çpengim dhe çbllokim i demokracisë, patriotizmit, të vërtetës, të drejtës, integrimit dhe i progresit... 

Korrupsioni ka shumë veprime të ndryshme në shoqerin Kosovare

Ali Hertica Vlerësimet e reja këtë vit tregojnë se sa para po humbasin në ekonimin e republikës së Kosovës për shkak të korrupsionit po, dhe kjoështë  përsërit çdo vit nga mafia e oligarkve poltike në shoqërin demokratike Kosovare . Sidoqoftë, korrupsioni nuk ka të bëjë vetëm me paratë, ka të bëjë me drejtësinë dhe sistemi ligjor të një shteti. Rastet... 
© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch