Home » Archive for 1 Maj, 2020

Opinion: Çka deshi me realizuar, kush ia imponoi, apo e detyroi me bërë këtë deklaratë skandaloze

Prof.Avdi Gjata Një deklaratë skandaloze e Shkëlzen Gashit Ka ca ditë që në mjetet e informimit e TV, Shkelzen Gashi jepë një deklaratë që e ka trandur opinionin e popullin shqiptar me deklaratën e shpifjen e tij antishqiptare, kundër Kosovës dhe anti amerikane. E them këtë për faktin që Xeni, deklaron pa fije turpi që “1000” serb e qytetar tjerë të Kosovës,... 
© 2021 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch