Home » Archive for 7 Maj, 2020

Dr. Patrice Najbor ia kushtoi gjithë jetën e tij, “Shtëpisë së Madhe”, Shqipërisë

Nga Ramiz LUSHAJ             Dr. Patrice Najbor në Francë, diplomat, historian, humanist, publicist, mik i mirë i Shqipërisë, ndër të vecantit e Familjes Mbretërore Shqiptare, ka ndrrue jetë me 5 të majit 2020, pas nji sëmundje të dokohshme, bash në moshë kur pena, mendja e zemra e tij po punonte pandamun e ma së forti për kombin... 

Revolucioni dhe taktikat e Social Demokracisë

Ali Hertica Eshtë shumë e vështirë të mbash ritmin me ngjarjet, të cilat sigurojnë një masë mahnitëse të një materiali të ri për vlerësimin e parullave taktike të partive  ,Tashmë kemi theksuarqë madje edhe ata Socialdemokratë që kishin shpikur teorinë e rebelimit si një gjyq dhe kishin refuzuar propagandën për një qeveri të përkohshme revolucionare, duke... 
© 2021 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch