Home » Archive for 9 Maj, 2020

PVD: Kumtesë

Kryesia e Qendrore e Partisë për Veprim Demokratik, në mbledhjen e sotme, ka vlersuar lartë përgjegjësinë dhe sjelljen e qytetarëve gjatë gjendjes së jashtëzakonshme e cila erdhi si pasojë e virusit COVID19 dhe ka faleminderuar qytetarët e Luginës së Preshevës për kontributin e dhënë gjatë kësaj faze të vështirë. Tash, pas kalimit të kësaj gjendje PVD do të vazhdojë... 

Demokracisë kërkon që pushteti të transferohet plotësisht në votimin universal

Ali Hertica Epoka e një kuvendi përbërës të zgjedhur nga të gjithë njerëzit,ku opinionet ndryshojnë se si të zgjidhet kjo çështje. Dalin tre drejtime politike. Qeveria është e nevojshme të thirr përfaqësues të popullit, por në asnjë rrethanë nuk lejojnë që asambleja e tyre të jetë një asamble përbërëse e zgjedhur nga i gjithë populli. Ajo duket, nëse dikush mund... 
© 2021 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch