Home » Archive for 12 Maj, 2020

Preshevë: Këshilli Komunal mbanë mbledhjen e katërt për këtë vit

I udhëhequr nga Kryetari i Komunës Z. Shqiprim Arifi është mbajtur takimi i radhës i Këshillit Komunal. Propozim Vendim mbi miratimin e llogarisë përfundimtare të buxhetit të konsoliduar të komunës Preshevë për vitin 2019 dhe Menaxhimi i mjeteve të donacionit COVID 19 nga Qeveria e Republikës së Kosovës në vlerë prej 200.000,00 euro ishin pikat që u diskutuan dhe pas disa... 

Opinion: Qfarë është cilësia e demokracisë

Ali Hertica Duke u nisur nga përkufizimi i mësipërm, dhe nga nocionet mbizotëruese të cilësisë, një demokraci cilësore ose ‘e mirë’ mund të konsiderohet si ajo që paraqet një strukturë të qëndrueshme institucionale që realizon lirinë dhe barazinë e qytetarëve përmes funksionimit të ligjshëm dhe korrekt të institucioneve të saj dhe mekanizmave. Kështu që,... 
© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch