Home » Archive for 14 Maj, 2020

Për të funksionuar në kohë demokracia liberale është individualiste sa duket

Ali Hertica Filozofia thotë se njerëzit janë të orientuar natyrshëm ndaj të tjerëve dhe mund të bëhen njerëz me të drejta të plota, nëse njihen nga të tjerët,ofron zgjidhjen më të mirë të mundshme për teorinë e kontratave shoqërore. Në filozofitë perëndimore dhe lindore, të gjitha lidhjet imponohen nga jashtë, duke krijuar një problem me vezë me teori të kontratave... 
© 2021 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch