Home » Archive for 21 Maj, 2020

Kryetari i KNSH-së paralajmëron shpërblim për 63 mësimdhënës

Kryetari i Këshillit Kombëtar Shqiptar, Ragmi Mustafa përmes një postimi në facebook ka paralajmëruar se ai dhe KNSH po punojnë me Ministrinë e Arsimit, Shkencës dhe Zhvillimit Teknologjik për të shpërblyer 63 mësimdhënësit e përfshirë në platformën e mësimit në distancë gjatë pandemisë. Postimi i Ragmi Mustafës: 63 HERONJTË E SITUATËS SË JASHTËZAKONSHME Këshilli... 

Kultura politike në demokraci

Ali Hertica Kjo mirëmbajtje e domosdoshme kryesisht ka karakterin e rregullimit të strukturës dhe rregullave të demokracisë dhe politikës sonë kombëtare. Bërja e votës preferenciale më e rëndësishme, prezantimi i një akti të ri mbi partitë politike dhe zgjedhjet një herë në 4 të vjet janë shembujt më të rëndësishëm. Por siç e di çdo ekspert i ndryshimit, ndryshimi... 

Kuvendi i Junikut djepi i pavarësisë së Shqipërisë

Në vendet e vogla lindin histori të mëdha.Kurbanë për lirinë e Atdheut edhe fëmijët.Oda e Junikut institucion i pleqërisë dhe drejtësisë.Në Kullat e Junikut u njoh ndërkombtarisht UÇK-ja nga Buldazeri i Ballkanit Riçard Hollbruk.Askush më bukur se populli ynë nuk ka përshkrur trimërinë e bijëve të vet:”Mua po më thon’ Brahim Sadiki,I kam kullat midis Juniki.Ku... 
© 2021 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch