Home » Archive for 4 Korrik, 2020

Patriotizmi dh identiteti kombëtar

Ali Hertica Kosova ka një vetëdije të fortë kombëtare, nënlëkurore, por në të njëjtën kohë përballet me një krizë identiteti. Shumë njerëz mendojnë se baza për demokracinë tonë, historia se kush jemi “ne” është nën presion. Kjo ka shumë shkaqe, globalizimi i ekonomisë, i cili shkëputet gjithnjë e më shumë nga komunitetet lokale që i ofruan asaj korniza... 

Ai ka interesuar ndonjëherë seriozisht Kosova politikës së Tiranës?!

Nga Skënder Sadri KAPITI Të vertetat duhet thënë në mënyrë që të ndreqen gabimet dhe të mos përsëriten ato . Të vërtetat edhe po qenë ato të hidhura duhet të dihen , pasi është si sëmundja e cila po u fsheh dhe neglizhua dhe nëse nuk kurohet atëhere ajo përhapet dhe shkakton pasoja dhe epidemi. Kështu është edhe puna e politikës , të cilës i duhen thënë asaj... 

Shqiptarë të Maqedonisë së Veriut, bashkohuni të nënshkruani ngadhënjimin

Zaevi dhe Mickoski u bënë bashkë, po ju?!15- të korriku është prologu i Epopesë Shqiptare. Kryeministri shqiptar garanci për barazi qytetare të plotë në të gjitha fushat në Republikën e Maqedonisë së Veriut dhe për integrimin e saj në të gjitha strukturat e Bashkimit Europian.Të dashur vëllezër e motra të Maqedonisë së Veriut! Si kryetar i Unionit Artistik të Kombit... 
© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch