Home » Archive for 5 Korrik, 2020

Populizmi e ndanë shoqërinë në dy homogjene

Ali Hertica Nocioni i populizmit nuk përdoret vazhdimisht në gjuhën e përditshme ose në media. Ne e gjejmë një ilustrim të kësaj në studimin e Bale et al (2011). Ata ekzaminuan, bazuar në disa gazeta britanike, se si u përdor fjala populizëm në media në 2007 dhe 2008. Ata vunë në dukje se populizmi ishte i lidhur me aktorë të ndryshëm si Jacob Zuma, Gordon Brown, Partia... 

Vendimi për mbylljen e xhamive në Serbi, nuk vlenë për xhamitë e Preshevës

Eselamu Alejkum Të dashur vllezër dhe motra, pas qarkullimit të një lajmi nëpër disa portale dhe pas pyetjeve tuaja të shumta mbi mbylljen e xhamive në Sërbi, dua që në cilësin e Kryetarit të Këshillit të Bashkësis Islame të sqaroj opinonin publikë dhe besimtarët se ky vendim nuk vlen për xhamitë në komunën e Preshevës! Meshihati i Bashkësis Islame në Sërbi me... 
© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch