Home » Archive for 9 Korrik, 2020

Ministrat Selimi dhe Haradinaj-Stublla vizituan Preshevën

Ministri i Drejtësisë, Selimi Selimi dhe Ministrja e Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës, Meliza Haradinaj-Stublla kane vizituar sot Komunën e Preshevës. Ministrat Selimi e Haradinaj-Stublla, jane pritur nga Kryetari i Komunes se Preshevës Shqiprim Arifi. Dy Ministrat kosovarë u takuan me përfaqësues politik shqiptarë, biznese lokale, dhe të rinjë e studentë ku... 

Hendeku midis realitetit dhe partive në Kosovë

Ali Hertica Tregjet nuk udhëhiqen nga partitë dhe individët, por kjo nuk do të thotë se politika nuk ka ndikim. Në botën e zhvilluar, bëhet fjalë kryesisht për rrezik legjislativ. Sa ka të ngjarë që një qeveri, pavarësisht nga partia, të miratojë një projekt-ligj që ndryshon të drejtat e pronës, i cili mund të dëmtojë oreksin e rrezikut dhe të dëmtojë tregun? Për... 

Shkupi qytet simbol i shqiptarëve

Historia kombëtare e dhimbshme por e lavdishme,    thirrje për bashkim, për kryeministrin e parë shqiptar.Për realizimin e kauzës shekullore, ëndrrës së etërve të pavarësisë dhe përmbushjen e amanetit të deshmorëve të Kombit.Gjatë këtyre ditëve në fushatën mediatike për mbështetjen e idesë së kryeministrit shqiptar në Maqedoninë e Veriut në zgjedhjet e... 
© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch