Home » Archive for 17 Korrik, 2020

Qytetarët me simbole të UÇK-së në pritje të Presidentit Thaçi në kufirin Shqipëri-Kosovë

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, tashmë ka aterruar në Tiranë, derisa në ora 19:30, pritet të kaloi kufirin Shqipëri-Kosovë. Me këtë rast, qytetarët në Morinë do t’ia bëjnë një pritje. Tashmë qytetarët kanë nisur të grumbullohen në pikën kufitare të Morinës. Ata po mbajnë në duar flamuj kombëtarë dhe simbole të UÇK-së. Burimet tona kanë konfirmuar se... 

Bashkimi bën fuqinë- fuqia imponon drejtësinë

Kah’ është forca është arsyeja.Referendumi shqiptar vendosi kryeministrin e parë shqiptar.Vota e sovranit shqiptar thirrje për bashkim. Fjala e sovranit nuk diskutohet.Unioni Artistik i Kombit Shqiptar “Kalorës i Urdhrit të Skënderbeut”, nderuar me “Medaljen Gjergj Kastrioti Skënderbeut” uron protagonistin e dy lufërave kombëtare çlirimtare, liderin... 

Përdorimi politik dhe besimi në mediat sociale dhe tolerance e diversiteti

Ali Hertica Shkollat ​​luajnë një rol vendimtar në përçimin dhe stimulimin e qytetarisë dhe qytetarisë. Përmes projekteve, të rinjtë mësojnë për kushtetutën, të drejtat e njeriut, funksionimin e demokracisë dhe qëndrueshmërinë tonë. Shkollat​​tashmë po investojnë në kompetencat qytetare të nxënësve të tyre përmes shumë veprimeve. Sondazhi i nxënësve,... 
© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch