Home » Archive for 22 Korrik, 2020

Komuna e Bujanocit zgjedh Kryetarin e Komunës dhe të Kuvendit Komunal

Bujanoc, 22 korrik 2020 –  Sot në ora 11 u mbajt seanca konstituive e Kuvendit komunal të Bujanocit ku u zgjodhen organet udhëheqëse të Kuvendit Komunal për mandatin 4 vjeçar, organe këto të dala nga zgjedhjet e 21 qershorit të këtij viti. Për shkak të situates pandemike dhe shpalljes së gjendjes së jashtëzakonshme në Komunën e Bujanocit seanca është mbajtur në sallën... 

Armata njeqindmijëshe e Ali Ahmetit Legjion Nderi i shqiptarëve

Historia na tregon se kombet e liderët e tyre të mëdhenj kanë ditur t’i shndërrojnë bastionet e tyre në qendra graviteti të çlirimit dhe bashkimit kombëtar 15- korriku Epilogu i supremacisë etnopolitike maqedonase prologu i Epokës ShqiptarePlebishiti shqiptar 15-të korrikut në Maqedoninë e Veriut frymëzim për bashkim i shqiptarëve e Malit të Zi për një votë referendare... 

Dimensioni emocional i sigurisë është nëse dikush ka një të mirë të caktuar

Ali hertica Sidoqoftë, nuk është akoma e lehtë të përcaktohet termi. Për të zbuluar saktësisht se çfarë përfshin koncepti, mund t’i drejtohemi punës për “sigurinë” . Globalisht, thotë ai, siguria mund të përshkruhet si një marrëdhënie midis një individi dhe një të mirë. Ajo e mirë mund të jetë gjithçka që kontribuon në mirëqenien e njeriut.... 
© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch