Home » Archive for 30 Korrik, 2020

Këshilli Komunal i Preshevës mbanë mbledhjen e VII-të të tij

Mbledhja e VII-të e Këshillit komunal Kryetari komunës bashkë me anëtarët e këshllit komunal ka mbajtur mbledhjen e radhës, e cila është e shtata me radhë për këtë vitë. Pika të rëndësishme ishin: Njoftim mbi realizimin e mjeteve të buxhetit të Komunës së Preshevës për periudhën 01.01.2020-30.06.2020, Shqyrtimi dhe miratimi i Propozim – Aktvendimit mbi... 

Mirosllav Lajçak ka përgatitur një plan nëntë pikësh për bisedimet Kosovë-Serbi

Sipas burimeve ndërkombëtare, i dërguari i Posaçëm për dialogun Kosovë-Serbi, Mirosllav Lajçak, ka përgatitur një plan nëntë pikësh, ku do të diskutohet ndërmjet palës kosovare e asaj serbe. Si pikë e fundit, parashihet edhe debati për mundësinë e njohjes reciproke. Vazhdimi i dialogut mes Kosovës e Serbisë, sipas burimeve ndërkombëtare do të ketë disa çështje... 

Sistemi zgjedhor mund të drejtohet më shumë për përsonat sesa për parti

Ali Hertica  Në këtë pozicion të ndërmjetëm, të gjitha zgjidhjet  të mundshme përshkruhen për të rifreskuar sistemin parlamentar.  Në shtetin e ndërmjetëm, komiteti i sistemit parlamentar shtetëror përshkruan zgjidhje të mundshme për problemet që identifikoi më herët në perspektiva e problemeve. Parlementi dëshiron të shfrytëzojë sa më shumë... 
© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch