Home » Archive for 5 Gusht, 2020

Pse degradoi kështu politika në Kosovë

Nga Skënder Sadri KAPITI Parimi i politikanëve shqiptarë është ky: ata ta duan veten e tyre, interesin e tyre dhe familjet e tyre , e ndërsa edhe  populli duhet t’i dojë, t’u shërbejë,  t’i respektojë ata si dhe t’u besojë e t’i durojë zullumet, hajnitë, pabesite dhe poshtërsitë e tyre. Pse degradoi kështu edhe politika në Kosovë Edhe... 

Detyrimi i demokracisë sipas të drejtës ndërkombëtare

Ali Hertica  Demokracia përfaqësuese është sistemi politik më i përhapur në botë sot. Në të njëjtën kohë, në një numër vendesh, institucionet dhe garancitë demokratike janë subjekt i erozionit me pasoja të rënda për popullatën përkatëse. Kjo do të thotë, për shembull, që autoritetet shtetërore po dëmtojnë sundimin e ligjit dhe / ose liritë themelore. Ky... 

Nuk ka forcë në botë që mund ta copëtojë e ta rikolonizojë Kosovën

Një Komb 10-të milionësh do të sakrifikohet për të.Harroje ëndrrën neokolonialiste të Kosovës z Miroslav Lajçak dhe njihu me Çeshtjen Çame, dosja e të cilës njihet ndërkombëtarisht nga Brukseli në Washington.I thuaj Qeverisë së Greqisë, anëtare e BE-së t’i rikthejë çamët në trojet e veta, të shpërngulur me dhunë, në qoftë se deshiron ta fillosh betejën... 
© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch