Home » Archive for 21 Gusht, 2020

Kemi nevojë për më shumë bashkëpunim ndërkombëtar

Ali Hertica  Duket se nuk ka konsensus në debatin shkencor dhe publik për natyrën dhe shtrirjen e krimit të organizuar dhe dëmet që ajo i shkakton ekonomisë dhe demokracisë së botës perëndimore. Në vitet 1990 u prezantua koncepti i “Krimit të organizuar global”, i cili thekson natyrën transnacionale, globale të grupeve kriminale dhe aktivitetet e tyre. Një ndryshim... 
© 2021 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch