Home » Archive for 24 Gusht, 2020

PDSH fton PVD-në dhe LR-në për krijimin e një shumice të re, pa pretendimin që PDSH të ketë kryetarin e Komunës së Preshevës

Kryesia dhe Grupi i Këshilltarëve të Partisë Demokratike Shqiptare pas diskutimeve dhe analizës rreth situatës së krijuar në Kuvendin Komunal të Preshevës, lëshon këtë : Komunikatë Pas dorëheqjes virtuale të kryetarit të kuvendit komunal, z. Sami Salihu të publikuar në rrjetin social me datë 16.08.2020, në të cilën deklaron se “tërhiqet nga pozita e kryetarit... 

Përdorimi i ndryshuar në një botë në ndryshime

Ali Hertica  Modelet e konsumit të komunikimit janë duke ndryshuar,shikimi i vonuar po bëhet më i rëndësishëm dhe lojtarët globalë po hyjnë gjithnjë e më shumë në dhomat tona të jetesës. Ne gjithashtu vërejmë një hendek në gjeneratë në rritje. Ndërsa mjetet e informimit tradicional (televizioni, radio dhe gazetat) janë akoma burimet kryesore të informacionit për... 
© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch