Home » Archive for 2 Shtator, 2020

Fenomeni Dritan dhe Gjukanoviqët e Ballkanit

Prof.dr Avdi F.Smajljaj                        Mr.Ali Hertica  Është e rrugës që ky reflektim të fillohet me këshillën për Dritanin, se futja në qeveri me partitë pro-serbe në Mal të Zi, nënkupton shtyrjen para të objektivave të federatës Ruse në Mal të... 

6 nëntori epilogu i betejës finale dhe prologu i Rendit të Ri Botëror

Ngadhënjimi i Trumpit shpresa e njerëzimit Bota e lirë sheh tek Donland Trumpi gardianin e lirisë së saj Danland Trump emblemë e guximtarëve Njerëzimi ka hyrë tashmë në betejën e fundit, quajeni si të doni, finale, biblike, përballje feshë e civilizimesh, apo luftë për jetë a vdekje, mes lirisë dhe tiranisë, për të vendosur Rendin e Ri Botëror.Shpeshherë... 

Shteti dhe demokraci bazohet në unitetin

Ali Hertica  Zhvillimi i shtetit në një monarki kushtetuese është vepër e botës më të re, në të cilën ideja thelbësore ka fituar formën e saj të pafund. Historia e këtij thellimi të shpirtit të botës brenda vetes, ose çfarëdo që është e njëjtë, ky zhvillim i lirë, në të cilin ideja lëshon momentet e saj – dhe ato janë vetëm momentet si tërësitë dhe... 
© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress