Home » Archive for 5 Shtator, 2020

Ministria e Kulturës dhe Akademia e Shkencave të Shqipërisë dërgojnë Enver Hoxhën në Unesko

Identiteti kulturor në rrezik nga matrapazët antikombëtar të Ministrisë së Kulturës dhe Akademisë së Shkencave të ShqipërisëPropozimi i Ministrisë së Kulturës dhe Akademisë së Shkencave të Shqipërisë për të çertifikuar në Unesko Festivalin Folklorik Kombëtar të Gjirokastrës, i cili është një krijesë e ideologjisë staliniste, për të përjetësuar kultin e diktatorit... 
© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress