Home » Archive for 7 Shtator, 2020

VULINI QË DJE FYENTE SHQIPTARËT, SOT NUK E PATI GUXIMIN TË PËRBALLET NË GJYKATËN E BEOGRADIT

Sot, Ministri i Mbrojtjes i Serbisë, z.Aleksandër Vulin, nuk e pati guximin të paraqitet në Gjykatën e Lartë në Beograd, për t’u përballuar me padinë time të ngritur ndaj tij, për qasje diskriminuese, fyese dhe nënçmuese, ndaj shqiptarëve. Ministri që njëherësh përdori gjuhë të urrejtjes dhe përbuzëse ndaj bashkështetasve të tij të përkatësisë kombëtare... 

Rishikimi mbi partitë politike dhe fondacioneve të tyre

Ali Hertica  Partitë politike luajnë një rol jetësor dhe në rritje në përfshirjen e qytetarëve evropianë më ngushtë në sistemin politik evropian. Qytetarët duhet të dinë se kë po zgjedhin kur votojnë në zgjedhjet  të ardhshëm. Prandaj është një gjë e mirë që këto ndryshime legjislative të qartësojnë lidhjet midis partive kombëtare dhe evropiane.... 

PRESIDENTI DONALD TRUMP DO TA NJEH MITROVICËN KRYEQYTET TË KOSOVËS, SIKURSE JERUSALEMIN KRYEQYTET TË IZRAELIT

Kërkesë:   KuvendittëRepublikëssëKosovës,                    Znj. Vjosa Osmani, Kryetare,                    QeverisësëRepublikëssëKosovës,                   ... 
© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress