Home » Archive for 8 Shtator, 2020

Këshilli Kombëtar Shqiptar shpërndan tekste falas ne Luginë

Shpërndarja e teksteve shkollore FALAS nga Këshilli Kombëtar Shqiptar për nxënësit shqiptar të Luginës së Preshevës. https://www.facebook.com/kkshbujanoc/videos/305814954049662/ Besa Shahini shprehet e lumtur me kete rast: Jam e lumtur teksa Këshilli Kombëtar Shqiptar në Serbi ka nisur shpërndarjen e librave shqip #falas nga #Shqipëria për rreth 4... 

A do ta njohë Selia e Shenjtë pavarësinë e Kosovës

Nga Azgan Haklaj Ku është shtepia e Zotit aty është liria Para 20 vitesh teksa Kosova pas gjashtë shekujsh robërie po e ndjente armën e lirisë mes gërmadhave e plagëve të luftës që akoma kullonin gjak në Shkodrën iliriane bashkëmoshatare e Romës e kryeqendër e kulturës shqiptare zhvillohej seminari ndërkombëtar në përkujtim të 2000 vjetorit të Krishtërimit Shqiptar.Akademikë,... 

Një ligj i vërtetë për Partitë, u jep detyra specifike partive të qartë pro-demokracisë

Ali Hertica  Kur bëhet fjalë për funksionimin e demokracisë, por nuk po arrin të monitorojë integritetin e politikanëve. Sigurisht që nuk ka njohuri për financimin e partive politike dhe politikanëve individualë. Sipas  vëzhguesit të Këshillit të Evropës, duhet të ketë një mbikëqyrës të veçantë i cili mbikëqyr nëse parlamentarët po sillen pak financiarisht.... 
© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress