Arkiva të Përditshme: 13/09/2020

Sam Fabrizi: Dialogu Kosovë-Serbi nuk është kurrë i lehtë, por se dinamika e tij është e mirë

Nga | 13/09/2020

Kreu i delegacionit të BE-së në Serbi, Sam Fabrizi, deklaroi sot se hovi i dialogut Kosovë-Serbi duhet të ruhet, dhe se nuk ka asnjë arsye për të caktuar afate. Fabrizi tha se si ndërmjetësues në dialog, BE është e gatshme të vazhdojë aq shpejt sa dëshirojnë të dy palët, se dialogu nuk është kurrë i… Lexoni Më tepër »

Jehu i tingllëmës buzë lartësive qiellore dhe marrëveshja Osmane me Kishën Ortodokse pas rënies se Konstantinopojës

Nga | 13/09/2020

Nga Nue Oroshi Tregimi për të pambërrishmën rreth përputhshmërisë së një realiteti që sillet e mbeshtillët duke e krijuar një lëmsh të madh por të çthurur dhe të ngatërruar shumë me njëra -tjetrën që nuk po i gjindet fija e zgjidhjes.Shpeshherë lëmshat mitologjik duke u mbështjellur në luftën e Anteut për tokën sillën rreth Penatëve dhe… Lexoni Më tepër »